Etkinlikler

SteelOrbis 2005 yılından bu yana çelik sektörüne yönelik olarak yüksek katılımlı konferanslar düzenlemektedir. SteelOrbis konferansları çelik sektörünün önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, lojistik ve finans gibi diğer sektörlerden şirketlerin de kıdemli yetkililerini ağırlamaktadır. SteelOrbis tarafından düzenlenen piyasanın önde gelen konferansları ve etkinlikleri, tüm katılımcılara en üst düzeyde networking olanakları sağlarken, katılımcıların işlerine de katma değer sağlamaktadır.


Gelecek Etkinlikler

SteelOrbis Piyasa Sohbetleri

14 Eylül 2022
Kocaeli


Geçmiş Etkinlikler

SteelOrbis Piyasa Sohbetleri

13 Haziran 2022
Bursa

SteelOrbis Piyasa Sohbetleri

12 Mayıs 2022
İzmir

YİSAD & SteelOrbis Yassı Çelik Sohbeti

30 Mart 2022

14:00 PM - 16:00 PM Türkiye Saati

SteelOrbis 13. Amerika İnşaat Demiri ve Filmaşin Konferansı (Bu ücretsiz etkinliği izlemek için steelorbis.com adresine giriş yapın.)

8 Şubat 2022

Yayınlanma Saati: 09:00 AM ET (GMT-5), 06:00 PT (GMT-8), 15:00 PM CET (GMT+1), 17:00 PM Turkey Time (GMT+3)
Steel Video by SteelOrbis

SteelOrbis 16. Çelik Konferansı - Çelik Piyasalarında Yeni Ufuklar

1-2 Aralık 2021

1 Aralık, İstanbul (İstanbul Marriott Hotel Asia) & 2 Aralık, Online

YİSAD & SteelOrbis Yassı Çelik Sohbeti

9 Haziran 2021

14:00 PM - 17:00 PM Türkiye Saati

Çelik Sohbetleri Webinar Serisi: Navlun Piyasalarında Neler Olacak?

6 Nisan 2021

14:00 PM - 16:00 PM Türkiye Saati

25 adet kayıt bulundu, 1 ile 10 arası gösteriliyor.